Jag sa nej!

Plugg och träning är allt jag har haft tid för idag. Kroppen skrek åt mig att jogga, men jag stod starkt emot och tog endast en powerwalk idag. Sista kilometern var dock riktigt svårt eftersom varje fiber skrek att den var sugen på intervall men icke sa nicke. Jag gillar min viljestyrka.

Gillar förresten min nya träningsapp – RunKeeper. Den håller koll på distans, tid och förbränning. Sånt har ju inte jag tid med nu när jag endast har tunggasspridning och 2-fas-utsläpp i huvudet! ;)

Publicerad i Fina Lina, Plugget, Träning
7 kommentarer på “Jag sa nej!
 1. Aria skriver:

  Hej,
  Jag gillar så mycket din blog!
  Du är creative .

  alla de bästa
  Aria

 2. Anonym skriver:

  Vilken lustig fläta! Hur har du gjort den?

 3. Anna skriver:

  Men shiiit! Vad är det där för fläta? Hur har du gjort den?

 4. Annika skriver:

  Hahahaha du är GALEN människa!

 5. Petra skriver:

  sv: tror det tar ca 2 timmar till Gekås från lund. Ola har aldrig varit där heller så nästa vecka ska jag tvinga med han! haha!!

 6. Carro skriver:

  hehe runkeeper använder jag ibland också.. tyvärr har jag upptäckt det senaste att gpsen inte stämmer alltid. :( vi har nämligen varit flera som gått samtidiht med den, samma sträcka, och den har diffat på några hundra meter ibland. Och ibland har mn börjat på typ 300m, fast man gått 1steg XD men det kan va att mottagningen är så dålig här!

 7. Skönt att du orkade stå emot dej själv! :P Ibland behöver nog kroppen vila lite, iallafall om man faktiskt tränar! Min däremot skulle nog behöva träna lite efter att konstant ha vilat haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>