Warning: fileperms(): stat failed for /customers/6/0/c/lajna.se/httpd.www/wp/index.php in /customers/6/0/c/lajna.se/httpd.www/wp/wp-admin/includes/file.php on line 943 Recept p̴ nedan. РLAJNA.Se

2 port.

Ingredienser:

  • 2 st tinade fiskfiléer (Hoki, Torsk, Sej osv)
  • 6-8 kokta potatisar i klyftor
  • 2-4 dl frysta grönsaker (t.ex. minimorötter och haricots verts)

Örtsmör

  • 50 g margarin – rumstempererat
  • örtkryddor (jag använder frysta franska örtkryddor)
  • örtsalt
  • citronpeppar
  • dill

Gör såhär:

  • Riv av tvÃ¥ aluminiumfoliebitar (stora) och lägg en fiskbit pÃ¥ vardera foliebit.
  • Fördela grönsakerna och potatisklyftorna runt fisken.
  • Dela örtsmöret i tvÃ¥ delar och lägg det pÃ¥ fisken. Det kommer sedan smälta ner över fisken och baka den samt ge smak Ã¥t grönsakerna och potatisen.
  • Vik ihop till ett fint paket och lägg pÃ¥ en ugnsfast form.
  • Gräddas i ugnen 200 grader i ca 30 minuter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *