Recept på nedan.

2 port.

Ingredienser:

  • 2 st tinade fiskfiléer (Hoki, Torsk, Sej osv)
  • 6-8 kokta potatisar i klyftor
  • 2-4 dl frysta grönsaker (t.ex. minimorötter och haricots verts)

Örtsmör

  • 50 g margarin – rumstempererat
  • örtkryddor (jag använder frysta franska örtkryddor)
  • örtsalt
  • citronpeppar
  • dill

Gör såhär:

  • Riv av två aluminiumfoliebitar (stora) och lägg en fiskbit på vardera foliebit.
  • Fördela grönsakerna och potatisklyftorna runt fisken.
  • Dela örtsmöret i två delar och lägg det på fisken. Det kommer sedan smälta ner över fisken och baka den samt ge smak åt grönsakerna och potatisen.
  • Vik ihop till ett fint paket och lägg på en ugnsfast form.
  • Gräddas i ugnen 200 grader i ca 30 minuter.
Publicerad i Fisk, Mat & Recept

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>